Skip to content

XPOOZ shop eigenwijs!

Wandavonturen

… want jouw muren mogen een eigenzinnig verhaal vertellen.

Vintastisch

…waar verleden en eigenwijsheid samenkomen

Grafische Groeten

…vrolijke kaarten, coole kopjes – voor als woorden niet genoeg zijn.

Muurmanifest

…unieke Muurmeesterwerken met jouw touch

Welkom

Duik in het rijk der eigenzinnigheid bij onze unieke online winkel! Welkom bij XPOOZ, waar het alledaagse slechts een gerucht is. Ontdek een schatkamer vol eigenwijze producten, samengesteld om je verbeelding en je zintuigen te prikkelen. Van grillige wonderen tot gedurfde, onconventionele stukken; elk item vertelt een verhaal. Doe met ons mee in het vieren van individualiteit en omarm het buitengewone. Maak je klaar om een reis vol verrassingen te maken, waar elke klik een nieuw avontuur onthult. Durf anders te zijn, durf jezelf te zijn. Welkom in een wereld waar eigenzinnigheid de norm is!

IMG_20140704_224512

De best 

De meest eigenwijze…

Sprankelend Vers!

FAQs

Wat maakt jullie producten zo uniek?

Oh, onze producten zijn als een stevige espresso op een slaperige ochtend – gewoonweg onweerstaanbaar! Elk item is met liefde uitgekozen om jouw eigenzinnige stijl te laten stralen. Verwacht geen gewoon, verwacht het buitengewone!

Waar halen jullie die eigenwijze producten vandaan?

Ah, de schatkisten van de wereld zijn onze speeltuin! We struinen door markten, kringloopwinkels en obscure hoekjes om de meest eigenzinnige vondsten voor jou te vinden. Onze missie? Jouw leven verrijken met een vleugje magie, waar je ook bent.

Kan ik een product op maat laten maken?

Absoluut! We houden van een uitdaging. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en we toveren jouw dromen om tot tastbare werkelijkheid. Want wie heeft standaard nodig als je ook een unieke, eigenwijze touch kunt toevoegen?

Kan ik mijn bestelling retourneren als het niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Natuurlijk! We streven ernaar dat elk product een gouden medaille verdient, maar we begrijpen dat er af en toe een vreemd geval kan zijn. Geen zorgen, wij zijn er om het recht te zetten. Bekijk onze retourvoorwaarden.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?

We begrijpen dat je niet kunt wachten om je nieuwe schatten te omarmen, dus we werken als een goed geoliede machine om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Binnenkort vind je jouw pakketje als een schatkaart voor je deur!

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Hé, laten we kletsen! Of het nu gaat om een vraag, een complimentje of gewoon een praatje, we staan altijd klaar om te luisteren. Stuur ons een rooksignaal (nou ja, eigenlijk een e-mail) en we zullen binnen de kortste keren bij je zijn. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Zijn jullie producten duurzaam geproduceerd?

We zijn dol op onze planeet en doen ons best om zo groen mogelijk te zijn. Van hergebruikte materialen tot ethisch verantwoorde productie, we streven naar een wereld waarin stijl en duurzaamheid hand in hand gaan. Doe mee aan onze missie en shop met een goed geweten!

Hoe kan ik mijn eigenwijsheid delen met de wereld?

We zijn blij dat je het vraagt! Tag ons op sociale media met je eigenwijze aankopen en gebruik onze hashtag #xpoozjezelf. Samen verspreiden we de liefde voor individualiteit en laten we zien dat eigenwijsheid het nieuwe zwart is!

Wat maakt jullie klantenservice zo bijzonder?

Stel je voor: vriendelijkheid, begrip en een snufje humor. Dat is onze klantenservice in een notendop! We zijn hier niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om een glimlach op je gezicht te toveren. Dus kom maar op met je vragen, we zijn er voor jou!