Skip to content

Retourneren

Bij Eigenwijs zijn we gepassioneerd over jouw tevredenheid. We begrijpen dat het soms kan gebeuren dat een product niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Geen zorgen, we zijn hier om het recht te zetten en je ervaring zo soepel mogelijk te maken.

Ontdek onze Retourneringsmagie

Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, bieden we een eenvoudig en rechtvaardig retourbeleid. Neem gewoon binnen 4 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op en ons team van eigenwijze experts staat voor je klaar om je te begeleiden bij het retourneren van je artikel.

Zo Werkt Het

Stap 1: Laat het ons weten – Stuur een e-mail naar eigenwijs@xpooz.nl met je bestelnummer en de reden voor retournering.

Stap 2: Verpak het artikel – Zorg ervoor dat het artikel in originele staat en verpakking is, klaar om terug te keren naar ons magische hoofdkantoor.

Stap 3: Verzend het terug – Stuur het artikel terug naar het opgegeven adres (verzendkosten zijn voor eigen rekening).

Stap 4: Ontvang je terugbetaling – Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we zo snel mogelijk overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.

Onze Belofte aan Jou

Bij Eigenwijs streven we ernaar om elke interactie met ons een magische ervaring te maken. Als er iets is waarmee we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je reis bij ons zo betoverend mogelijk te maken.